Vinted Live!

Op zondag 11 juni 2023 📅 vind je op Beleef Schaijk een tweedehands kledingmarkt 🏷️: Vinted LIVE. Geïnspireerd door het enorm populaire platform Vinted, waar je tweedehands kleding en accessoires kunt kopen en verkopen. Wij gaan alleen niet voor de digitale versie, maar voor de live variant. Hoe fijn is het namelijk om de kleding echt te kunnen zien, voelen en passen 🥰.

Opzet van Vinted LIVE
In de huiskamer van Beleef Schaijk 🛋️, in de buurt van de platenbus en de speciaal bier-hoek, vind je 15 kledingrekken met dameskleding en volop accessoires. Genoeg keus dus. Mooie tweedehands spullen, die verkocht wordt voor interessante prijzen. Jouw kans om echte beauty’s te scoren 🥰⚽. En na het shoppen pak je een lekker drankje 🍹 op het terras.

Wil jij kleding en accessoires verkopen?  🧥 👔 👟
Fijn! Je huurt voor 10 euro een kledingrek en je krijgt van ons 30 hangers en tasjes. Je zorgt er zelf voor dat je kleding keurig gewassen is en voorzien van een prijskaartje. Van ons ontvang je een instructie voor de betalingen (via je telefoon), want de opbrengsten zijn volledig voor jezelf. Uiteraard mag de kleding niet kapot zijn. Dat geldt ook voor je accessoires. Meer informatie ontvang je als je je hebt aangemeld. Aanmelden kan door een mail te sturen naar 📧 vinted@beleefschaijk.nl. Als alle rekken zijn verhuurd, krijg je dat te horen. We plaatsen je dan op de reservelijst.

Praktische details
Datum 📅: zondag 11 juni 2023
Opbouwen/klaarzetten 🕒: van 12.00 tot 13.00 uur
Open 🕒: van 13.00 tot 18.00 uur
Locatie 📍: festivalterrein Beleef Schaijk (evenemententerrein Schaijk)

Vragen? 📧
Mail ze dan naar vinted@beleefschaijk.nl.