Organisatie Beleef Schaijk kijkt vol trots terug op tweede editie

In het weekend van 18 en 19 juni stond de tweede editie van Beleef Schaijk op het programma. Dit jaar stond de organisatie voor de zware taak om het grandioze succes van de vuurdoop in 2019 te evenaren en nog beter: te overtreffen. Er werd daarom besloten om groots uit te pakken met meerdere podia, activiteiten en een gevarieerd programma. Kortom, een evenement voor jong en oud in hartje Schaijk. Hoewel dit een flink karwei is kijkt de organisatie tevreden terug op een geweldig weekend, waarin mede dankzij de betrokkenheid van meer dan 100 vrijwilligers alle puzzelstukjes in elkaar vielen.

Speciale dank gaat hierbij uit naar de vele sponsors, vrijwilligers en bezoekers. Samen vormden deze partijen een drietrapsraket die zorgden voor een prachtig evenement in het dorpscentrum.  Allereerst de vrijwilligers, die door middel van diverse werkgroepen gedurende een lange voorbereiding als een geoliede machine samenwerkten. Terecht dat zij dan ook trots zijn op hetgeen wat er is neergezet tijdens Beleef Schaijk. Het deed iedereen in de organisatie goed om het enthousiasme te horen en zien van de bezoekers gedurende het hele weekend, dit geeft energie om ook volgend jaar weer door te pakken.

Hoewel de organisatie dit jaar op meer bezoekers had gehoopt, is er geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Dit was immers vooral te wijten aan de publieke agenda, die logischerwijs overvol zit dankzij de knaldrang bij alle organisatoren na een periode van twee jaar niets. Daarbij deden ook de weergoden een negatieve duit in het zakje met een snikhete zaterdag gevolgd door een regenachtige zondag. Daar tegenover staan de talloze enthousiaste reacties van alle betrokkenen en bezoekers tijdens deze editie, wat voldoende basis geeft voor de organisatie om Beleef Schaijk ook in 2023 terug te laten keren.