Coronavirus

Beste Belevers,

Het Coronavirus komt steeds dichterbij, zo dichtbij zelfs dat het in eigen dorp al verschillende mensen getroffen heeft. Wij voelen ons mede hierdoor genoodzaakt om Beleef Schaijk af te lassen voor dit jaar en te verzetten naar volgend jaar. Het is nu maatschappelijk én financieel onverantwoord, om dit evenement door te laten gaan.

Wij zijn van mening dat juist nu de prioriteit moet liggen bij het zo goed mogelijk voor elkaar zorgen, in de mogelijkheden die we hebben. De gezondheid van iedereen staat nu als eerste centraal!

Beleef Schaijk is sterk afhankelijk van haar vrijwilligers maar zeker ook van haar sponsoren. Die laatste zullen nu zware tijden tegemoet gaan. We vinden het nu dus ook niet gepast en niet reëel om deze ondernemers voor bijdragen, op welke manier dan ook, te vragen. Sterker nog, we zullen juist nu ook aan de ondernemers moeten denken, door de producten/diensten van hen af te nemen. Zij hebben ons als inwoners van Schaijk keihard nodig!

Zo hopen we deze crisis te doorstaan, en volgend jaar een nóg mooiere editie die sterker, mooier én spectaculairder zal zijn, neer te zetten sámen met alle andere vrijwillige Schaijkenaren die zich zo hard inzetten voor dit evenement.

Wat nog in het vat zit, verzuurt niet!

Zorg goed voor elkaar en blijf gezond!

Bestuur Beleef Schaijk